Zdeněk Baszczyňski, obchodní sládek pivovaru Nošovice: "Nefiltrované pivo je takové pivo, že jsme ho nesfiltrovali a nespasterovali. Takže může být v jednom 1 půllitru piva až 15 milionů kvasničních buněk. Je tam spousta vitamínu B. To pivo je hutnější a má víc alkoholu než běžná dvanáctka."
Anketa, níávštěvníci Radegast Day: 1) "Radegast mám ráda. 2) "Radegast ten je samozřejmě nejlepší!
Hlavní výčepní: " Důležitá je čistota skla, to už jsme si předmyli. Po jemném naříznutí pěny pod sklonem 45 stupňů kohout otočíme naplno, kdy se nám pivo s ideální výškou pěny 3,5 centimetr krásně uklidní."
Kam si zajít na správný „Nefiltrovaný ležák Radegast" naleznete na www.radegast.cz