Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Město Karviná pořádá tradiční koncert pro seniory

Karviná |

Stalo se již tradicí, že každoročně pozývá primátor města seniory na koncert. Letos je připraven koncert Evy a Vaška. O vstupenky byl obrovský zájem a ne na všechny se dostalo.

Nahlásit chybu


Ministr Petr Hladík navštívil pohornickou krajinu

Ministr životního prostředí Petr Hladík navštívil Moravskoslezský kraj. Jeho cesta vedla i na Karvinsko, konkrétně k bývalému dolu Gabriela, kde díky dotaci z Fondu pro spravedlivou transformaci vznikne návštěvnické, kulturní a technologické centrum.

Frýdek-Místek koupí Český dům. Chce tam vybudovat centrum pro děti a mládež

Frýdek-Místek koupí Český dům. Nebytí nemovitosti s okolními pozemky za cenu téměř 20 milionů korun schválili po náročném jednání zastupitelé. Město chce v objektu vybudovat centrum pro děti s mládež a přestěhovat tam aktivity Střediska volného času Klíč.

V Ostravě se uskuteční Zlatá evropská liga volejbalistek. Oba víkendové dny se utkají 4 nejlepší týmy

O víkendu v Porubě v Torax Aréně vyvrcholí Evropská liga volejbalistek. Díky pořadatelství se zlatého turnaje zúčastní i naše reprezentace plus tři špičkové celky Evropy.

Na D48 jel o 13 tun přetížený kamion, řidič dostal maximální možnou pokutu

Dnes 14:21 | Celý MS kraj | Lukáš Zavadil

Policisté z dálničního oddělení Frýdek-Místek zastavili a zkontrolovali nákladní tahač s návěsem, který převážel pracovní stroj. Vozidlo mířilo po D48 směrem na Český Těšín a bylo zastaveno v katastru obce Dobrá. Výsledkům se nestačili divit.

Studenti Střední školy v Jablunkově předvedli své roboty na výstavě

Také v podhůří Beskyd žijí mladí lidé, kteří se v budoucnu chtějí věnovat práci s roboty. Studenti Střední školy v Jablunkově nedávno prezentovali své úspěchy na výstavě Invent arena v Třinci.

Krnovská nemocnice uvádí do praxe felinoterapii, podpůrnou léčebnou metodu pro nejtěžší pacienty

Animoterapie jsou v posledních letech stále oblíbenější podpůrné léčebné metody, spočívající v kontaktu nemocného se zvířetem. Patří sem například canisterapie, hippoterapie, či felinoterapie. Pomáhají v léčebnách nebo domovech seniorů a v poslední době pronikají do klasických nemocnic.

Výtvarný obor ZUŠ Frýdek-Místek pořádá v Galerii F-M výstavu Tkanina vjemů

Výtvarný obor Základní umělecké školy Frýdek-Místek připravil výstavu s názvem Tkanina vjemů. V prostorách bývalé záložny mohou návštěvníci vidět obrazy, keramiku i látky, které mají připomenout historii a slávu textilu ve městě.

Ostravští policisté hledají svědky srážky vozidla s chodcem v Nové Vsi

Dnes 12:10 | Ostrava-město | Lukáš Zavadil

Ostravští policisté vyšetřují dopravní nehodu a žádají veřejnost o pomoc. Stala se 27. března 2024 kolem 13:45 hodin v Ostravě Nové Vsi na ulici U Hrůbků, na přechodu pro chodce u zastávky MHD "Školní Statek". Na tomto místě se střetl mladý muž s projíždějícím červeným vozidlem Renault.

Zastupitelé Frýdku-Místku mají za sebou náročné 9. zasedání. Trvalo 7,5 hodiny

Zastupitelé Frýdku-Místku mají za sebou další náročné zasedání. Probírala se na něm celá řada důležitých bodů. Od schválení výsledku hospodaření, přes dotace až po návrh na koupi Českého domu.

Žerotínský zámek odkrývá poklady země, Novojičínsko je na ně bohaté

Pod střechou Žerotínského zámku jsou k vidění Poklady země. To je název nové výstavy, která představuje zemské suroviny a jejich dobývání na Novojičínsku. Pojata je zážitkově a potrvá do listopadu.

Albrechtický otvírák 2024

V Albrechticích se letos poprvé uskutečnila akce Albrechtický otvírák, pořádaná místním pivovarem. Tato událost přilákala do areálu pivovaru milovníky piva a zábavy z širokého okolí.

Děti si na dopravním hřišti v Havířově připomněly pravidla s BESIPEM

Dopravní hřiště v Havířově patřilo opět dětem a zážitkům. Komise BESIP pro ně připravila zábavné odpoledne, ze kterého si ale měli ratolesti odnést především informace, jak se správně chovat v silničním provozu.

Stonava zažila večer plný smíchu s režisérem Zdeňkem Troškou

Včera 16:35 | Stonava | Jiří Brzóska | Stonavský expres

Sál Domu PZKO ve Stonavě opět praskal ve švech. Do Stonavy totiž zavítal známý režisér Zdeněk Troška. Jeho pořad plný nejen zajímavých historek z natáčení sklidil u diváků velký aplaus.

Vlastníci budov mohou do 30. června žádat o dotaci

Včera 16:23 | Stonava | Jiří Brzóska | Stonavský expres

Až do konce června mohou vlastníci budov v katastrálním území obce Stonava žádat na místní radnici o dotaci v rámci vyhlášeného Programu k poskytnutí dotace vlastníkům budov v obci Stonava na rok 2024.

Muži SK Stonava prodloužili vítěznou šňůru

Včera 16:21 | Stonava | Jiří Brzóska | Stonavský expres

Stonavští fotbaloví fanoušci mají důvod k radosti. Na domácí půdě totiž muži SK Stonava opět bodovali. Soupeřem jim byly Jakubčovice.

Město Karviná pořádá tradiční koncert pro seniory
Vydáno 15. září 2010 20:00, Karviná, Eva Bednářová
Stalo se již tradicí, že každoročně pozývá primátor města seniory na koncert. Letos je připraven koncert Evy a Vaška. O vstupenky byl obrovský zájem a ne na všechny se dostalo.

Zdroj: https://polar.cz/zpravy/karvinsko/karvina/32068/mesto-karvina-porada-tradicni-koncert--pro-seniory