Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Děti v domově ve Vrbně pod Pradědem navštívil slavný bojovník MMA Karlos Vémola

Celý MS kraj |

Karlos „Terminátor“ Vémola, reprezentant a nejlepší český bojovník MMA, tedy smíšených bojových umění, navštívil děti v dětském domově ve Vrbně pod Pradědem. Po patronu Miroslavu Donutilovi a české miss Karolíně Kopincové byl tak další celebritou, která za dětmi do domova přijela. Kromě spousty dárků přivezl dětem soje zkušenosti a mnoho rad do života.

Právě účast patrona domova Miroslava Donutila ve Vémolově Karlos show byla podnětem pro návštěvu slavného bojovníka v Jeseníkách.

Karlos Vémola, bojovník MMA: „Tak já jsem se sem dostal při natáčení mé Karlos show, to byl zrovna vánoční speciál, jsem tam měl pana Donutila, a ten se mi o tomhle dětském domově zmínil, že ho podporuje a já jsem mu tam slíbil, že když jezdí on takovou dálku, tak za to, že přišel do mé Karlos show, tak že i já podpořím návštěvou a nějakými dárečky tenhleten dětský domov a jsem rád za to, že jsem to udělal.“

Jan Vavřík, ředitel dětského domova: „Proto velké poděkování nejen Karlosovi ale tako našemu patronovi Miroslavu Donutilovi, že nám tuto skutečnost dovolil zprostředkovat. Karlos se setká s našimi dětmi, předá nějaké drobné dárky, a děti už mají pro něj nachystanou spoustu otázek.“

Beseda s Karlosem byla velmi zajímavá a on sám byl překvapen znalostí dětí spotu MMA a předával jim cenné zkušenosti pro životní cesty za úspěchy. Přestože sám zápasí již od svých šesti let, za důležité považuje, že není podstatné začít pozdě ale především začít.

Karlos Vémola, bojovník MMA: „Cesta byla dlouhá, ale velice zajímavá zkušenost. Vidět 48 hodnejch dětí pohromadě, to jsem ještě neviděl. Já mám doma tři a hodné pohromadě nejsou nikdy. Zvlášť jo, ale pohromadě nikdy.“

Anketa, obyvatelé domova: „Tak na co jsem se ptal, spíš se on ptal mě, čím se chci živit a podobně nebo čeho chci dosáhnout. Já vlastně studuji kadeřníka a čeho chci dosáhnout, je chci být vlastně dobrej a dosti zkušenej barber. A co mi poradil, že mám určitě jít za tím a nemám se toho vůbec bát, mám se vlastně nakopnout a dost velkou ránou se do toho jakoby dostat.“

„Já jsem se ptal, jak se cítil, když ho jako knockoutoval Atila Végh a on odpověděl, jako že to bylo pro něho těžký.“

Karlos Vémola dovezl dětem knížky, časopisy, trička, plakáty a další dárky. V domově nebyl nikdo, kdo by si ze setkání neodnesl jeho autogram.

Karlos Vémola, bojovník MMA: „Sportovní plány mám celoživotně, rehabilituji celoživotně, tak momentálně jsem v přípravě na Štvanici, která by měla být koncem července, takže když to stihnem dotáhnout tu ruku aby fungovala, tak Terminátor se vrátí na opět vyprodané Štvanici.“
Nahlásit chybu


K tématu

U dětského domova v Havířově zmizel chodník, místo něho jsou parkovací místa. Domov má obavy o bezpečnost dětí

26. června 2023 12:04 | Havířov | Bára Kelnerová

Radnice v Havířově stále hledá způsoby, jak ve městě navýšit počet parkovacích míst. V ulici Čelakovského vznikla nová stání na úkor chodníku. To se ale nelíbí dětskému domovu, který stojí přímo u dané komunikace.

Havířov hledá možnosti pro parkovací místa, u dětského domova to je ale na úkor chodníku

27. června 2023 11:33 | Havířov | Bára Kelnerová

Radnice v Havířově stále hledá způsoby, jak ve městě navýšit počet parkovacích míst. V ulici Čelakovského vznikla nová stání na úkor chodníku. To se ale nelíbí dětskému domovu, který stojí přímo u dané komunikace.

Dětský domov Radkově na Opavsku má novou střechu za 29 milionů

30. října 2023 20:49 | Celý MS kraj | Jiří Cileček

Radkovský dětský domov sídlí v historické budově zámku Dubová, loni v říjnu začala oprava jeho střechy. Po roce prací je hotovo. Zámek má novou střešní krytinu, musela se opravit i část konstrukce krovu. Zámecká věž je nově obložená dřevem a opět ji zdobí hodiny. Celou akci za 29 milionů korun financoval Moravskoslezský kraj.


Magická noc si posledního dubna podmaní centrum města

První velkou akcí pod širým nebem bude v Novém Jičíně posledního dubna tradiční pálení čarodějnic. V tento den se otevře i rekonstruované Laudonovo nádvoříčko a novinkou bude ohňová show.

Elektrárna Dětmarovice odchází od uhlí

Dnes 12:40 | Celý MS kraj | Tomáš Tikal

Elektrárna Dětmarovice odchází od uhlí. Společnost ČEZ zde za 2 miliardy korun postaví novou nízkoemisní teplárnu, která zajistí dodávky tepla pro Bohumín a Orlovou na další desítky let.

ADRA a dobrovolnictví na zkoušku s hendikepovanými klienty Santé

V rámci celorepublikových dnů dobrovolnictví uspořádala ADRA společně s organizací Santé projekt dobrovolnictví na zkoušku. Lidé o trávení volného času s hendikepovanými projevili zájem.

Mateřská škola v Horní Suché oslavila 100 let

Mateřská škola na Základní škole s polským vyučovacím jazykem v Horní Suché oslavila v Dělnickém domě krásných 100 let. Program byl bohatý a hlavně barevný.

Dlouholetý trenér juda Zdeněk Frenštátský získal Cenu města Havířova

V Kulturním domě Leoše Janáčka radnice ocenila osobnosti ve vybraných oblastech společenského života. Cenu města Havířova za rok 2023 si odnesl dlouholetý trenér Zdeněk Frenštátský.

Důležité zastávky MHD ve Frýdku-Místku dostávají nové digitální informační panely

Frýdek-Místek společně s dopravcem zvyšuje kvalitu MHD. Aktuálně se na důležitých zastávkách a terminálech instalují digitální LED panely. Ty ukazují informace o příjezdech autobusů v reálném čase a také mohou zobrazovat zprávy o mimořádných událostech.

Waldorfská škola v Ostravě-Porubě funguje už 10 let. Začínala pod hlavičkou Základní školy Ĺ. Štúra

Waldorfská škola v Ostravě-Porubě oslavila 10 let od svého založení. K tomuto výročí uspořádala Jarní slavnost, na které v kulturním domě Poklad vystoupily žáci mateřské školy, základní školy a studenti lycea.

O mrakodrap v centru Ostravy má zájem nový investor, zachován by měl být návrh Evy Jiřičné

Včera 8:36 | Ostrava-Centrum | Libor Běčák

Město Ostrava opětovně usiluje o záchranu jedné z dominant centra města – výškové budovy na ulici Ostrčilova. Pozemek, budovu a další záležitosti včetně závazných návrhů na rekonstrukci znovu nabídnul k prodeji. Stalo se tak poté, co předchozí zájemce o koupi nemovitostí nesignoval příslušné smlouvy a zadávací řízení na veřejnou zakázku bylo zrušeno.

I končící těžba uhlí vyžaduje průběžnou modernizaci důlního zařízení

Včera 8:12 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Byť se dobývání černého uhlí v podzemí Karvinska blíží ke svému konci, společnost OKD musí průběžně modernizovat zařízení, které do ukončení těžby bude potřebovat.

Okolí kostela sv. Ducha ozdobí jezírko. Na projektu se podíleli i občané

Další krásný veřejný prostor v Ostravě Jihu vznikne v okolí kostela sv. Ducha v Zábřehu. Dnes jde v podstatě o parkoviště, které se přemění v příjemnou lokalitu s jezírkem a spoustou míst k trávení volného času. Na projektu se podíleli i občané.

Svářeči

Ostrava Nástup: od 1. května 2024 od 35 000 do 44 000 Kč/měsíc

Transport laboratorních vzorků z vyšetřoven do laboratoře je v krnovské nemocnici unikátní a první u nás

Jamajský sprinter Usain Bolt uběhne 250 metrů za cca 23 sekund. Stejnou rychlostí nyní běhají po areálu krnovské nemocnice laboratorní vzorky v novém přepravním systému. Rychlostí 8 až 10 metrů za sekundu jsou transportovány z vyšetřoven do laboratoří nemocnice.

V Bruntále proběhlo Mistrovství ČR ve fitness dětí a mládeže

Po březnovém Mistrovství ČR v boxu přivítal Bruntál další prestižní podnik. Česká asociace naturální kulturistiky a fitness uspořádala pro kategorie dětí a mládeže do 18 let Mistrovství ČR ve fitness sportu. Fitness v poslední době pochází velkým rozvojem a stává se stále oblíbenějším.

Na hrad Sovinec se sjeli milovníci dravých ptáků a sokolnictví

Hrad Sovinec patřil o víkendu dravým ptákům a Sokolnickým slavnostem. V hlavní roli už tedy nebyly historické skupiny, šermíři a žongléři. Ti byli jen doplňkem hlavního programu slavností.

Do Ostravy přijedou největší beachvolejbalové hvězdy. Mají poslední možnost vybojovat olympiádu

Ostravu čeká velký sportovní svátek. Letošní beachvolejbalový turnaj v Dolních Vítkovicích je totiž poslední možností ke kvalifikaci na olympijské hry do Paříže, takže přijedou největší hvězdy tohoto sportu. Víkendové finálové duely jsou už vyprodány.

Většina věřitelů hutí Liberty souhlasí s restrukturalizačním plánem

Včera 8:21 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Společnost LIBERTY Ostrava zmítající se v existenčních problémech, ve čtvrtek informovala o tom, že potřebná většina oprávněných věřitelů firmy oficiálně schválila její restrukturalizační plán.

Přípravy na MS v hokeji vrcholí. Pozor na falešné vstupenky a na halu přijeďte tramvají

24. dubna 2024 13:02 | Celý MS kraj | Tomáš Kořistka | Magazín 112

Hokejové MS se rychle blíží a pořadatelé hlásí, že je téměř vše připraveno. Velký důraz se klade na bezpečnost, na které budou s pořadateli spolupracovat i složky IZS. Ostravu čekají i dopravní omezení a například dopravní podnik chystá speciální tramvajovou linku X.

Děti v domově ve Vrbně pod Pradědem navštívil slavný bojovník MMA Karlos Vémola
Vydáno 22. května 2021 10:29, Celý MS kraj, Karel Soukop
Karlos „Terminátor“ Vémola, reprezentant a nejlepší český bojovník MMA, tedy smíšených bojových umění, navštívil děti v dětském domově ve Vrbně pod Pradědem. Po patronu Miroslavu Donutilovi a české miss Karolíně Kopincové byl tak další celebritou, která za dětmi do domova přijela. Kromě spousty dárků přivezl dětem soje zkušenosti a mnoho rad do života.

Právě účast patrona domova Miroslava Donutila ve Vémolově Karlos show byla podnětem pro návštěvu slavného bojovníka v Jeseníkách.

Karlos Vémola, bojovník MMA: „Tak já jsem se sem dostal při natáčení mé Karlos show, to byl zrovna vánoční speciál, jsem tam měl pana Donutila, a ten se mi o tomhle dětském domově zmínil, že ho podporuje a já jsem mu tam slíbil, že když jezdí on takovou dálku, tak za to, že přišel do mé Karlos show, tak že i já podpořím návštěvou a nějakými dárečky tenhleten dětský domov a jsem rád za to, že jsem to udělal.“

Jan Vavřík, ředitel dětského domova: „Proto velké poděkování nejen Karlosovi ale tako našemu patronovi Miroslavu Donutilovi, že nám tuto skutečnost dovolil zprostředkovat. Karlos se setká s našimi dětmi, předá nějaké drobné dárky, a děti už mají pro něj nachystanou spoustu otázek.“

Beseda s Karlosem byla velmi zajímavá a on sám byl překvapen znalostí dětí spotu MMA a předával jim cenné zkušenosti pro životní cesty za úspěchy. Přestože sám zápasí již od svých šesti let, za důležité považuje, že není podstatné začít pozdě ale především začít.

Karlos Vémola, bojovník MMA: „Cesta byla dlouhá, ale velice zajímavá zkušenost. Vidět 48 hodnejch dětí pohromadě, to jsem ještě neviděl. Já mám doma tři a hodné pohromadě nejsou nikdy. Zvlášť jo, ale pohromadě nikdy.“

Anketa, obyvatelé domova: „Tak na co jsem se ptal, spíš se on ptal mě, čím se chci živit a podobně nebo čeho chci dosáhnout. Já vlastně studuji kadeřníka a čeho chci dosáhnout, je chci být vlastně dobrej a dosti zkušenej barber. A co mi poradil, že mám určitě jít za tím a nemám se toho vůbec bát, mám se vlastně nakopnout a dost velkou ránou se do toho jakoby dostat.“

„Já jsem se ptal, jak se cítil, když ho jako knockoutoval Atila Végh a on odpověděl, jako že to bylo pro něho těžký.“

Karlos Vémola dovezl dětem knížky, časopisy, trička, plakáty a další dárky. V domově nebyl nikdo, kdo by si ze setkání neodnesl jeho autogram.

Karlos Vémola, bojovník MMA: „Sportovní plány mám celoživotně, rehabilituji celoživotně, tak momentálně jsem v přípravě na Štvanici, která by měla být koncem července, takže když to stihnem dotáhnout tu ruku aby fungovala, tak Terminátor se vrátí na opět vyprodané Štvanici.“
Zdroj: https://polar.cz/zpravy/moravskoslezsky-kraj/cely-ms-kraj/11000025644/deti-v-domove-ve-vrbne-pod-pradedem-navstivil-slavny-bojovnik-mma-karlos-vemola